5 november – Bariloche

Vandaag naar de Lago Guttierrez om daar wat rond te wandelen.

Vandaag echter bewolkt en af en toe lichte regen. Drie keer gevraagd of het meer de eindhalte van de bus was, en drie keer bevestiging gekregen in de engelssprekende toeristeninformatie. Dus ik blijven zitten, gelukkig zei mij iemand iets voorbij het meer dat de bus nu de terug de bergen in ging en of ik zeker was dat ik er niet af moest.

Dan begonnen aan de wandeling, in het bos langs een meer met besneeuwde bergen in de verte. Tja, dat heb ik al een paar keer geschreven denk ik 🙂 Eerst richting de waterval. Was wel ok, maar eigenlijk niets echt spectaculairs. Daarna doorgewandeld tot de mirador, het uitkijkpunt. Zicht was echt wel mooi over het meer langs een kant en de hoge bergen aan de andere. Maar net toen begon het eigenlijk hard te regenen zodat ik daar niet echt lang heb kunnen blijven. Dus terug beginnen wandelen naar de bushalte, maar aangezien dat natuurlijk wel vrij ver was was ik doorweekt tegen dat ik daar toekwam.

Aangezien ze hier morgen weer hetzelfde weer voorspellen heb ik morgen maar mijn bus terug naar Chili vastgelegd. En moet ook toegeven dat het hier wel mooi is, maar niet utizonderlijk. Ik bedoel, als je bij ons gaat wandelen in de bossen is er niet zoveel verschil, en het lijkt hier echt heeel veel op Canada. Denk ook dat mijn voorkeur dan van ver naar Pucon uitgaat. was iets authentieker en kleiner, maar kan natuurlijk ook met de vulkaan te maken hebben.

Fototoestel leek wel te werken vandaag, dus hopen dat dat blijft duren.

Waterval
Zicht vanop Mirador met regen

Similar Posts