4 november – Bariloche

Iets later opgestaan en vandaag mijn perfecte weer: Zon en veel koude wind!

Bij parkwachters wat aangeraden wandelingen gaan zoeken. Meestal wordt eerst de lift naar een van de toppen aangeraden, maar die waren dicht door de wind. Maar je kon die ook met te voet doen, en aagezien er dan natuurlijk niemand zou zijn leek me dat ideaal.

Het zicht is echt wel mooi en lijkt op de omstreken van Geneve of zo. Een meer met daarachter de besneeuwde bergtoppen en zicht op de stad, en wandelen door maagdelijke bossen met echt heerlijke geuren! En de wind boven was echt belachelijk, je kon bijna gaan leunen, een beetje zoals soms in de straten die uitgeven op de dijk aan zee.

Stonden wel wat te veel huisjes aan het meer, dus ga proberen morgen een wat meer afgelegen kant te doen.

Bij het terugwandelen echter uitgegleden. Niets ergs, ware het niet dat ik mijn fototoestel vasthad en mijn hand net in een bergje zand heb moeten zetten. Gevolg, toestel werkte eerst even niet, gaat nu iets beter maar maakt bij het aandoen en sluiten een geluid alsof je zand aan het malen bent. Vrees dus dat het niet lang zal duren voor dat toestel het ook begeeft, hoop dat het het nog enkele weken volhoudt. In Bariloche is natuurlijk geen herstelwinkel. Ben dat wel beu, denk dat ik zowat alles wat ik meehad heb kapot gekregen of verloren. Ben benieuwd hoe lang mijn gsm en portable HD het nog gaan volhouden.

Straks gebruik maken van mijn keuken, doet eigenlijk wel goed om na 5 maand eens niet in een hotelkamer te zitten en een beetje ergens te kunnen thuiskomen. Ga hier dus nog minstens twee nachten zitten.

Straatbeeld
Straatbeeld
Veel wind op strand
Zicht vanop cerro otto
Zicht vanop cerro otto
Ik met veel wind op cerro otto (zelfs mijn haar gaat ervan scheef staan 🙂 )
Ik met veel wind op cerro otto

Similar Posts