25 en 26 september – Singapore

Na de nachttrein uit Jenartut (naast Taman Negara) die twee uur vertraging had en dus om 4 uur ‘s cohtends pas vertrokken is, wel goed, een slaaptrein met bed en gordijenen om af te zonderen, hier na de middag in Singapore toegekomen. Wat gaan eten en internetten, en dan terug wat slapen tot mijn gastvrouw Franka thuiskwam.

Vandaag lang slapen, gaan lunchen met Franka, internet en straks proberen om iets van de qualificaties van de GP te kunnen meepikken, hoewel alles waarschijnlijk wel hermetisch afgesloten zal zijn 20 km in de omtrek (hoewel dat op Singapore natuurlijk moeilijk is πŸ™‚ ) Slapen is niet meer gelukt, en wou de Botanical gardens doen, maar voel me daar niet echt goed genoeg voor.

Vrees dat de airco in de bus naar de Cameron Highlands wat te hard stond, want zit al een paar dagen met keelpijn en een nogal grieperig spierpijngevoel (hoewel ik geen koorts heb), en nog steeds de stijve nek. Niet zo leuk, maar ja, misschien beter hier, kan hier wat proberen uitrusten/slapen.

Probeer ook al een tijdje te zoeken naar ergens een hotel in Sydney rond de 20 EUR, maar is blijkbaar niet te vinden. Mocht iemand ergens een super tip hebben…? Vrees dat ik anders voor een wat duurdere kamer zal moeten gaan zodat mijn dagelijks budget snel erdoor zal vliegen, die 7 dagen Sydney worden duur vrees ik, lijkt op eerste gezicht duurder dan Japan! Maar ja, is natuurlijk ook niet zo een ramp.

Similar Posts