4 tot 6 november – Manuel Antonio and Quepos

Zondag transportdag. Eerst 2,5 uur bus naar San Ramon, dan 1 uur bus naar Puntarenas en tot slot 3 uur bus naar Quepos. Gelukkig liepen de connecties perfect, alsof ze op mij zaten te wachten. Dag eindigend met een paar biertjes aan het water kijkend in local pub naar een locale voetbalwedstrijd.

Maandag slecht begonnen, hele ochtend geregend. Gelukkig eindelijk wat kunnen uitslapen. Na de middag opgeklaard, naar Manuel Antonio. Veel mooier strand, nog kleiner dorpje, letterlijk 5 cafes/restaurant en niets anders. De weg ernaartoe het ene hotel en restaurant na het andere. Maar op zich nog redelijk leuk en sommige wel gezellig. Aangezien het nationaal park dicht is op maandag, de dag doorgebracht met lange strandwandeling, wat kijken naar surfers (in die Hollywood films ziet het er toch spectaculairder uit πŸ˜‰ ), drankje op strand, en wat zwemmen in zwembad van hotel, en terug eten aan het strand. Op zich dus nog wel leuke dag geworden.

Dinsdag dat het bezoek aan het nationaal park Manuel Antonio. Echt schitterend. Je ziet er niet alleen heel wat aapjes, luiaards, iguanas…maar ook de stranden zijn echt wel bij de mooiere die ik al gezien heb…voor ik er al in wil gaan zwemmen, tot twee keer toe! πŸ˜‰

En net toen ik het zwembad van het hotel indook is het hier ontzettend beginnen gieten zoals dat enkel hier kan. Goeie timing.

Morgen naar San Jose, dan nog Panama en al terug naar huis…

Gegevens ter herinnering

(1 EUR = 640 CRC (Costa Rica Colones))

Hotel Villa Romantica: Mooi hotel met zwembad: 21 EUR kamer zonder AC en ontbijt























Similar Posts