2 september – Melaka

Vandaag eerst nog Kuala Selangor bezocht…op 1 uur, is echt een ontzettend klein dorp en buiten de vuurtoren niet echt iets te zien.

Met openbare bus naar nieuwe busstation, daar bus naar KL genomen. Bus had panne, dus werd de volgende bus gestopt die al vol zat, maar waar heel onze bus blijkbaar ook nog bijkon. Niet zo gemakkelijk met een grote en kleine rugzak, maar soit.

In Puduaya KL bus station dan bus naar Melaka gezocht, allemaal vol. Dan toch ergens extra bus gevonden, na nogal wat zweten en lopen inderdaad de bus gevonden en tegen avond toch in Melaka geraakt.

Hier zitten bijna alle hotels vol, toch nog iets gevonden voor redelijke prijs. Dan om 20.30 een restaurant proberen vinden en ondertussen de verlichting bekeken, maar is hier echt een ghost town, alles gewoon leeg en gesloten. Echt raar aangezien hotels vol zitten. Is hier wel een kleine kermis, maar kan me niet inbeelden dat dat er mee te maken heeft. Maar dan maar weer in een food court beland, is altijd wel iets lekkers te vinden en spotgoedkoop, begin Ludo en Koen te begrijpen.

Morgen Melaka en dan doorreizen naar Singapore, zaterdag heel vroeg vertrekt onze vlucht naar Tokyo, die ondertussen bevestigd is.

Wil in Singapore wat mogen shoppen vrees ik. Na drie maanden reizen ben ik een paar dingen kwijt en beginnen mijn kleren de tol van guest house Laundry te voelen…ze beginnen nogal snel heel raar te ruiken vrees ik 🙂

China town

Similar Posts