1 augustus – UB naar Bangkok

Om 1u ‘s nachts naar GH gelopen in UB, beginnen twee mongolen wat vragen te stellen van waar ik kom enz, waarna er 1 in perfect vlaams verdergaat…straf. Had 8 jaar in Mechelen gewoond.

Dan met de Taiwanese (ze was inderdaad niet lelijk genoeg om koreaanse te zijn 🙂 ) met de taxi naar de luchthaven. Zij had de Gobi gedaan en wou mij wel haar foto’s tonen. Vond daarna toch iets minder spijtig dat de Gobi niet gelukt was…onderweg niet veel verschil met het noorden, dus alleen de duinen zelf waren wat hoger en uitgebreider dan de semi-gobi en de ice gorge zag er ook wel redelijk uit…maar ja, voor een volgende keer dus.

Schitterende zonsopgang vanuit het vliegtuig en dan geland in Seoul, waar de vlucht naar Hong Kong overboekt bleek, en ik dus op de wachtlijst werd gezet met weinig hoop, maar waar ik net de laatste seat kreeg op moment van vertrek. Dus in 1 keer zonder probleem naar Bangkok geraakt, waar ik kapot na een nachtje doordoen ben toegekomen en dus snel bed in na een thaise curry. Wel een ontzettend gezellige buurt hier, Khao San Rd in Bangglampu!

Similar Posts