9 tot 10 November – Chobe National Park

3rde dag op rij op rond 5u, moeten voor 14u in Chobe zijn zodat de mensen die de overnight tour doen (avond game drive, slapen in luxe tenten en dan ochtend game drive) op tijd kunnen vertrekken. Sommige stukken heel slechte weg door wegenwerken.

Op tijd in Chobe, en aangezien ik de overnight tour niet wou doen, gevraagd of het mogelijk was ook ‘s middags een game drive te doen. Was enige van de groep, dus met vier andere Duitsers vertrokken op de beste game drive ooit: Letterlijk honderden olifanten, nijlpaarden, giraffen, buffalo’s, verschillende soorten antilopen, ‘Pumba’s’, …en 5 leeuwen en 3 luipaarden (waarvan een jonge). Echt super dit park, leek bijna of er meer beesten dan bomen waren.:-)

‘s Avonds gaan drinken met de ‘overblijvers’, gelukkig sloot de bar vroeg genoeg.

Voor de vierde dag op rij rond 5u op voor de volgende game drive. Ongeveer hetzelfde gezien, maar in minder groot aantal. Alleen de leeuwen en één luipaard van heeel dichtbij. Dit is echt een ongelooflijk park.

Daarna ontbijt, relaxen in zwembad, en rond 14u naar de ‘stad’ en dan door naar de river cruise. Krokodillen en nijlpaarden waren wel interessant, maar minder spectaculair dan de game drives. Dag geeindigd met wat ‘serieuze’ filosifische discussies na het avondeten.

Gegevens ter herinnering
Optional game drive Chobe NP: 35USD

(1 EUR = 1,35 USD)


































Similar Posts