01 en 02 juli – Kathmandu

1 juli

Eerst gebeld naar fotowinkel, ze waren aan het wachten op een vervangstuk, moest om 16u teruggaan. Maar om 16u kreeg ik te horen dat ze het niet hadden kunnen maken, zal dus in Hong Kong moeten kijken. Ze hebben wel niets aangerekend, dus vond ik al niet slecht.

Voor de rest vandaag niet veel, buiten naar de Garden of Dreams gaan zien. Een tuin van een oud paleis dat werd gerestaureerd, wel mooi, maar daarvoor moet je eigenlijk niet naar hier komen.

Garden of Dreams
Garden of Dreams

2 juli

De enige zoo van Nepal maar eens bezocht voor de laatste dag. Verwachtte er eigenlijk niet veel van, maar is goed meegevallen. Was veel groter en beter verzorgd dan de meeste zooen in arme landen, en gezien hun natuurparken waren er effectief vrij veel dieren te zien.

Aangezien de zoo in Patan ligt, daarna naar de Durbar Square gewandeld, die volgens mij toch wel de mooiste van de drie blijft. Op een roof top restaurant met zicht op de Durbar iets gegeten en dan een uurtje op het plein blijven rondhangen/zitten, dat blijft fascinerend.

En nu inpakken voor de vlucht van morgen, hopelijk past alles nog in de rugzak, want heb weer veel te veel gekocht… ja mam, ook t-shirts 🙂

Nijlpaard in zoo
Jachtluipaard in zoo
Vogel in zoo 🙂
Jong in zoo
Kar in Patan
Patan Durbar Square
Patan Durbar Square

Similar Posts