29 en 30 juni – Bairawaha naar Kathmandu

29 juni – Bairawaha naar Kathmandu

Om zes uur de bus naar Kathmandu genomen, iets na 14 uur toegekomen, een meer dan 10 uur durende helse rit vastgeklemd op een zetel met veel te weinig beenruimte. Maar soit, het hoort erbij.

Daarna gaan kijken naar de fotowinkels hier in Katmandu en ze zouden mijn lens kunnen maken op twee dagen. Ik ben benieuwd, zal mijn garantie wel kwijt zijn, maar het opsturen met fedex of DHL zal zowieso veel duurder zijn.

De dag geeindigd met het bekijken van de finale in een lokaal cafe hier (go ispen!! Boe Jerman), waar vier toeristen en een honderd Nepalezen op groot scherm de wedstrijd volgden. Nepalezen mooi verdeeld tussen Duitsland en Spanje en wat kunnen die schreeuwen zeg. Ben blij dat het geen wedstrijd van Nepal was want dat was ik ongetwijfeld doof geweest. Maar dus laat gaan slapen, aangezien de wedstrijd hier tot 2.30 ‘s ochtends heeft geduurd.

30 juni – Kathmandu

Lang geslapen, aan fotowinkel nog geen nieuws, lange wandeling gemaakt naar oud paleis dat ze in een soort shopping center hebben gerestaureerd, maar niet echt vet. Terug langs de yak en yeti, waar ze tegenwoordig blijkbaar geen clayderman (of hoe die gast ook noemt) meer spelen, het cassettebandje zal versleten zijn 🙂

Voor de rest rust en wat shoppen, en wachten tot de electriciteit terugkomt om te kunnen mailen.

Gegevens ter herinnering

( 1 EUR = 100 Rs)

Hotel International Guest House: Single Deluxe kamer  voor 900Rs tax inclusief – http://ighouse.com/ , modern, proper en verzorgd vrij luxe hotel

Similar Posts