23 en 24 juni – Pokhara

23 juni – Rust!!

Uitgeslapen, dan wat gaan wandelen iets buiten Pokhara en gaan rondkijken en reserveren voor mijn trip naar het Chitwa nature reserve voor een 3-daagse safari.

‘s avonds Kris ( de Pool) tegengekomen. Blijkbaar had hij reeds met de Italianen en het Happy Couple afgesproken, dus weer met groep (zonder Amerikanen) kunnen eten.

Enig probleem: Alle vervoer staakt nog steeds! Dus Safari trip is een dag verschoven, op zich niet zo erg, kan wel een extra dag rust gebruiken. Hoop alleen dat ze het niet te lang volhouden.

24 juni – Fiets en internet

Toch maar een fiets gehuurd om de nabijgelegen Devi’s waterfval (niet echt spectaculair), het oude Pokhara (waar niet zoveel van overblijft) en de Bat Cave (eerder een toeristenval) te bezoeken. Niets supers dus, maar toch de rest van Pokhara even gezien.

Voor de rest, internet…bevestigingen, hotel HK zoeken, blog, en ik sta nog achter op mails. Misschien als ze morgen ook staken 🙂 En terug eten met dezelfde groep, maar slecht de helft van het happy couple, Caroline ligt ziek in Bed.

Similar Posts